Schutting Sittard

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Sittard? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen zetten kunnen de schutting foutloos monteren. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Sittard

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Sittard.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Sittard is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Sittard. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70& van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben we bij u in Sittard eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Sittard.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sittard

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hilvarenbeek
schutting Bennebroek
schutting Sint Oedenrode
schutting Egmond aan Zee
schutting Middelharnis
schutting Gramsbergen
schutting Almelo
schutting Teteringen
schutting Havelte
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Nijkerk
schutting Leende