Schutting Sittard

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Sittard? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Sittard. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sittard

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Sittard, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Sittard gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen Sittard bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Sittard. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Sittard.

Tuin schermen Sittard

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Sittard

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sittard: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sittard.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Sittard is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Sittard zal vinden voor uw woning in Sittard. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Sittard? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Sittard. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Sittard. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Sittard van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Sittard

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Sittard is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Sittard

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deventer
schutting Andel
schutting Oud-Vossemeer
schutting Enschede
schutting Spijkenisse
schutting Veendam
schutting Loenen
schutting Halfweg
schutting Hoogkerk
schutting Panningen
schutting Ederveen
schutting Elst