Schutting Sittard

Op zoek naar een luxe schutting Sittard? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Sittard. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sittard

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Sittard bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Sittard bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Sittard.

Tuinschermen Sittard

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Sittard

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Sittard uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Sittard.

Een schutting plaatsen Sittard hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Sittard is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Sittard die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Sittard? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Sittard bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Sittard.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Sittard

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Sittard. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Sittard heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Sittard

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heteren
schutting Losser
schutting Maarn
schutting Doorwerth
schutting Geervliet
schutting Vorden
schutting Wijhe
schutting Zeist
schutting Halfweg
schutting Zuidland
schutting Rossum
schutting Middenbeemster