Schutting Emmen

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Emmen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Emmen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze categorie erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Emmen.

Een schutting kopen in Emmen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Emmen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Emmen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Emmen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Emmen. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de schuttingen die we leveren in Emmen. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Emmen

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Vogelenzang
schutting Wijk aan Zee
schutting Wapenveld
schutting Stellendam
schutting Waalwijk
schutting Eemnes
schutting Sas van Gent
schutting Gorssel
schutting Monster
schutting Slagharen
schutting Nieuwe-Tonge