Schutting Emmen

Op zoek naar een hout beton schutting Emmen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Emmen op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Emmen bekwaam en snel voor u. Het bouwen van een schuttingen Emmen kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Emmen

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het monteren van schutting Emmen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Emmen erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze categorie schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Emmen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Emmen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Emmen.

Tuin schermen Emmen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Emmen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Emmen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Emmen is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Emmen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Emmen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Emmen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Emmen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Emmen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Emmen niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Emmen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verscheidene soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sittard
schutting Havelte
schutting Bodegraven
schutting Zaltbommel
schutting Berg
schutting Gaanderen
schutting Maasdijk
schutting Sint Annaparochie
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Houten
schutting Waalwijk
schutting Lierop