Schutting Zetten

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting in Zetten? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een perfect eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Zetten

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Zetten.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Zetten is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Zetten. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Zetten eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Zetten plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Zetten

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Oosthuizen
schutting Alblasserdam
schutting Staphorst
schutting Schaijk
schutting Castricum
schutting Gemert
schutting Ten Boer
schutting Castricum
schutting Heerjansdam
schutting Oude-Tonge
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Heesch