Schutting Zetten

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Zetten? Wij kunnen uw schutting Zetten leveren of installeren uw nieuwe schutting Zetten deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zetten

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Zetten bent u zeker van een goed resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Zetten bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen Zetten. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Zetten.

Tuin schermen Zetten

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zetten

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Zetten uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Zetten die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zetten.

Een schutting plaatsen Zetten hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zetten is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Zetten die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Zetten? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Zetten. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Zetten gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Zetten

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Zetten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Zetten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Zetten

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Anthonis
schutting Waalre
schutting Oud Gastel
schutting Groot-Ammers
schutting Bergen op Zoom
schutting Uden
schutting Petten
schutting Meppel
schutting Breskens
schutting Terheijden
schutting Beekbergen
schutting Grave