Schutting Limburg

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Limburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Limburg. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Limburg

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Limburg perfect monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Limburg erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Limburg bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Limburg. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Limburg.

Tuinschermen Limburg

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Limburg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Limburg uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Limburg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Limburg is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Limburg die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Misschien hebben we Limburg voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Limburg. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Limburg. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Limburg gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Limburg

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Limburg niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Limburg

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Venlo
schutting Hellevoetsluis
schutting Kesteren
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Cadier en Keer
schutting Oisterwijk
schutting Maasland
schutting Vlijmen
schutting Denekamp
schutting Tholen
schutting Bovenkarspel