Schutting Hoogeveen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Hoogeveen? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Hoogeveen

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Hoogeveen.

Een schutting plaatsen in Hoogeveen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Hoogeveen is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Hoogeveen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres bij u in Hoogeveen.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Hoogeveen bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoogeveen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit verschillende type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Delfzijl
schutting Waddinxveen
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Montfoort
schutting Middelstum
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Alblasserdam
schutting Hulsberg
schutting Heinenoord
schutting Oud-Vossemeer
schutting Wemeldinge
schutting Sint Anthonis