Schutting Leimuiden

Rond aan het kijken voor een beton schutting Leimuiden? Wij kunnen uw schuttingen Leimuiden op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Leimuiden vakkundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leimuiden

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Leimuiden, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Leimuiden erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Leimuiden bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Leimuiden.

Tuinschermen Leimuiden

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Leimuiden

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Leimuiden uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Leimuiden.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Leimuiden is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting Leimuiden die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Leimuiden voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Leimuiden bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Leimuiden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Leimuiden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Leimuiden. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Leimuiden

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Winsum
schutting Arnhem
schutting ’t Veld
schutting Tilburg
schutting Gieten
schutting Diepenheim
schutting Uithuizen
schutting Naarden
schutting Rossum
schutting Meerlo
schutting Meerssen
schutting Maasland