Schutting Leimuiden

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Leimuiden? Wij kunnen de schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de schutting perfect plaatsen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Leimuiden

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Leimuiden.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw huis in Leimuiden is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Leimuiden. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Leimuiden? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Leimuiden bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Leimuiden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ammerstol
schutting Naarden
schutting Nieuw-Vennep
schutting Bunnik
schutting Nijkerkerveen
schutting Bosschenhoofd
schutting Gendt
schutting Kamperland
schutting Hilversum
schutting Lochem
schutting Renswoude
schutting Kaatsheuvel