Schutting Leimuiden

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Leimuiden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Leimuiden. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leimuiden

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Leimuiden bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Leimuiden vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Leimuiden bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen Leimuiden. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Leimuiden.

Tuinschermen Leimuiden

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Leimuiden

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Leimuiden uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Leimuiden die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Leimuiden.

Een schutting plaatsen Leimuiden hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Leimuiden is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Leimuiden zal tegenkomen voor uw woning in Leimuiden. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin Leimuiden.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Leimuiden. Dat was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Leimuiden plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Leimuiden gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Leimuiden

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Leimuiden niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Leimuiden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Leimuiden

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gorssel
schutting Oud-Vossemeer
schutting Heino
schutting Oostzaan
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Onstwedde
schutting Schoonoord
schutting Vroomshoop
schutting Venlo
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Nederhorst