Schutting Winkelomheide

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Winkelomheide? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Winkelomheide. Het plaatsen van een een schutting Winkelomheide kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Winkelomheide

Wij werken enkel met bedreven medewerkers welke niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Winkelomheide. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Winkelomheide erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Winkelomheide.

Tuin schermen Winkelomheide

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Winkelomheide

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Winkelomheide uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Winkelomheide: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Winkelomheide.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Winkelomheide is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Winkelomheide. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres Winkelomheide.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Winkelomheide. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Winkelomheide gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Winkelomheide

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Winkelomheide. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Winkelomheide

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Asten
schutting Nagele
schutting Hedel
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Dussen
schutting Aalsmeer
schutting IJmond
schutting Asten
schutting Sittard
schutting Bussum
schutting Winsum
schutting Ittervoort