Schutting Groenendaal

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Groenendaal? Wij kunnen uw schutting Groenendaal op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Groenendaal vakbekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een een schutting Groenendaal kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groenendaal

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Groenendaal bent u zeker van een goed resultaat met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Groenendaal erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Groenendaal.

Tuin schermen Groenendaal

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Groenendaal

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Groenendaal die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Groenendaal.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Groenendaal is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Groenendaal zult tegenkomen voor uw woning in Groenendaal. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Groenendaal? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Groenendaal. Het was nog nooit zo makkelijk! De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Groenendaal.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Groenendaal van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Groenendaal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Groenendaal niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Groenendaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Groenendaal

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beek
schutting Scherpenisse
schutting Twello
schutting Delden
schutting Heythuysen
schutting Houten
schutting Zaamslag
schutting Hoevelaken
schutting Roosendaal
schutting Mill
schutting Abbekerk
schutting Lierop