Schutting Groenendaal

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Groenendaal? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Groenendaal. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groenendaal

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Groenendaal bent u zeker van een perfect eind resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Groenendaal.

Tuinschermen Groenendaal

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Groenendaal

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Groenendaal die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Groenendaal.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Groenendaal is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Groenendaal die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Groenendaal? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Groenendaal. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Groenendaal zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Groenendaal.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Groenendaal

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Groenendaal nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Groenendaal

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zeeland
schutting Langerak
schutting Amerongen
schutting Waddinxveen
schutting Panningen
schutting Opheusden
schutting Scherpenzeel
schutting Joure
schutting ‘t Veld
schutting Bergambacht
schutting Hoogwoud
schutting Dinteloord