Schutting Harkstede

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Harkstede? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Harkstede. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Harkstede

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Harkstede bent u verzekerd van een goed resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schutting Harkstede vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De palen van dit type tuinafscheiding Harkstede zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Harkstede.

Tuin schermen Harkstede

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Harkstede

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Harkstede.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Harkstede is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Harkstede. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Harkstede? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Harkstede.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Harkstede.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Harkstede

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Harkstede is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Harkstede

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit meerdere type poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ’t Harde
schutting Pannerden
schutting Alblasserdam
schutting Oost-Souburg
schutting Oost-Souburg
schutting Hallum
schutting Middelbeers
schutting Boxtel
schutting Zuidlaren
schutting Reuver
schutting Thorn
schutting Maarn