Schutting Harkstede

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Harkstede? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Harkstede kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Harkstede

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Harkstede.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Harkstede is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Harkstede. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben we bij u in Harkstede eerder een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Harkstede zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Harkstede

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Tweede Exloërmond
schutting Wijchen
schutting Sittard
schutting Akkrum
schutting IJsselstein
schutting Sleen
schutting Berkel-Enschot
schutting Weert
schutting Lent
schutting Elim
schutting Kruiningen
schutting Nieuwe Pekela