Schutting Wiekevorst

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Wiekevorst? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Wiekevorst. Het zetten van een schuttingen Wiekevorst kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wiekevorst

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke niets anders doen dan het bouwen van schutting Wiekevorst. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Wiekevorst gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Wiekevorst.

Tuinschermen Wiekevorst

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Wiekevorst

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Wiekevorst.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Wiekevorst is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Wiekevorst zal tegenkomen voor uw woning in Wiekevorst. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Wellicht hebben wij Wiekevorst eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Wiekevorst.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Wiekevorst van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Wiekevorst

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Wiekevorst. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Wiekevorst

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wezep
schutting Winsum
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Eefde
schutting Oss
schutting Ridderkerk
schutting Grubbenvorst
schutting Montfort
schutting Wommels
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Linne
schutting Arnhem