Schutting Wiekevorst

Op zoek naar een nieuwe schutting Wiekevorst? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Wiekevorst. Het bouwen van een een schutting Wiekevorst kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wiekevorst

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Wiekevorst perfect plaatsen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Wiekevorst gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De palen van dit type schutting Wiekevorst zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Wiekevorst. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Wiekevorst.

Tuinschermen Wiekevorst

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Wiekevorst

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Wiekevorst.

Een schutting kopen Wiekevorst hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Wiekevorst is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Wiekevorst die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Wiekevorst voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Wiekevorst. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Wiekevorst. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Wiekevorst van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wiekevorst

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Wiekevorst niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Wiekevorst

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hasselt
schutting Grootebroek
schutting Uitgeest
schutting Opperdoes
schutting Rockanje
schutting Almelo
schutting Wijk aan Zee
schutting Zegge
schutting Hallum
schutting Vlissingen
schutting Overdinkel
schutting Baarle-Nassau