Schutting Huijbergen

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Huijbergen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Huijbergen. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Huijbergen

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Huijbergen correct monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Huijbergen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Huijbergen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Huijbergen.

Tuinschermen Huijbergen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Huijbergen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Huijbergen uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Huijbergen: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Huijbergen.

Een tuinafscheiding kopen Huijbergen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Huijbergen is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Huijbergen zal aantreffen voor uw woning in Huijbergen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Huijbergen voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Huijbergen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Huijbergen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Huijbergen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Huijbergen niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Huijbergen

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loenen
schutting Dinteloord
schutting Enkhuizen
schutting Born
schutting Hardenberg
schutting Velden
schutting Emmer-Compascuum
schutting Almere-Stad
schutting Zwartsluis
schutting Hoogezand
schutting Schijndel
schutting Veenendaal