Schutting Alphen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Alphen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Alphen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alphen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Alphen bent u zeker van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Alphen erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen Alphen. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Alphen.

Tuinschermen Alphen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Alphen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Alphen: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Alphen.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Alphen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Alphen die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Alphen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Alphen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren Alphen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Alphen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Alphen

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Alphen is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Alphen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Alphen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lemmer
schutting Zuidwolde
schutting Leens
schutting Waalre
schutting Doorn
schutting Boekelo
schutting Doetinchem
schutting Arnemuiden
schutting Sint Maartensdijk
schutting Oude Pekela
schutting Rheden
schutting Klaaswaal