Schutting Alphen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Alphen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Alphen. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alphen

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Alphen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Alphen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Alphen.

Tuinschermen Alphen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Alphen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Alphen die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Alphen.

Een schutting plaatsen Alphen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Alphen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Alphen zal aantreffen voor uw woning in Alphen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres Alphen.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Alphen zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Alphen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Alphen

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Alphen is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Alphen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Avenhorn
schutting Wezep
schutting Abbekerk
schutting Odijk
schutting Tubbergen
schutting Dwingeloo
schutting Arnhem
schutting Naarden
schutting Kruiningen
schutting Oosterhesselen
schutting Middenbeemster
schutting Boekel