Schutting Alphen

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Alphen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Alphen

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Alphen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis in Alphen is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Alphen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Alphen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Alphen. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Alphen. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Alphen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Spijkenisse
schutting Delden
schutting Best
schutting Winschoten
schutting Echt
schutting Albergen
schutting Hoogvliet
schutting Nieuwveen
schutting Leende
schutting Middelbeers
schutting IJsselstein
schutting Balk