Schutting Kester

Op zoek naar een luxe schutting Kester? Wij kunnen uw schuttingen Kester leveren of zetten de nieuwe schuttingen Kester vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kester

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Kester, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Kester gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Kester.

Tuinschermen Kester

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Kester

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Kester die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Kester.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kester is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Kester die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Kester.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Kester. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Kester. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Kester gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Kester

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Kester is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Kester

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heesch
schutting Geleen
schutting Middelburg
schutting Breukelen
schutting Julianadorp
schutting Prinsenbeek
schutting Esch
schutting Vuren
schutting Lunteren
schutting Merum
schutting Ewijk
schutting Sint Willebrord