Schutting Kester

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Kester? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Kester. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kester

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Kester foutloos zetten. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Kester bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Kester.

Tuin schermen Kester

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kester

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Kester die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Kester.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Kester is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Kester zult tegenkomen voor uw woning in Kester. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie adres Kester.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Kester. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Kester. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Kester gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Kester

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Kester is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Kester

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hellendoorn
schutting Goor
schutting Maarheeze
schutting Heinkenszand
schutting Stadskanaal
schutting Monster
schutting Noordwijk
schutting Elst
schutting Andijk
schutting Valkenswaard
schutting Ridderkerk
schutting Beesel