Schutting Merksem

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Merksem? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Merksem. Het zetten van een schuttingen Merksem kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Merksem

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Merksem, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Merksem zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Merksem. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Merksem.

Tuin schermen Merksem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Merksem

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Merksem uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Merksem: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Merksem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Merksem is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Merksem zult aantreffen voor uw woning in Merksem. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Merksem? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Merksem plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Merksem van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Merksem

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een beton schutting Merksem is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Merksem

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bovenkarspel
schutting Meteren
schutting Ilpendam
schutting Goes
schutting Huizen
schutting Volkel
schutting Schoonoord
schutting Ossendrecht
schutting Boekelo
schutting Werkhoven
schutting Belfeld
schutting Langenboom