Schutting Merksem

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Merksem? Wij kunnen uw schuttingen Merksem bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Merksem vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Merksem

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders doen dan het zetten van schuttingen Merksem. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Merksem erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Merksem zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Merksem. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Merksem.

Tuin schermen Merksem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Merksem

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Merksem.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Merksem is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Merksem. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Merksem.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Merksem. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Merksem. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Merksem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Merksem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Merksem is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Merksem

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Delden
schutting Bleskensgraaf
schutting Den Ham
schutting Oosterwolde
schutting Roermond
schutting Goudswaard
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Buitenpost
schutting Schaijk
schutting Maarn
schutting Harkema
schutting Prinsenbeek