Schutting Bathmen

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Bathmen? Wij kunnen uw schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Bathmen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Bathmen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Bathmen is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Bathmen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij bij u in Bathmen eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Bathmen plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Bathmen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zwartewaal
schutting Veen
schutting Woudrichem
schutting Waarland
schutting Klimmen
schutting Goudswaard
schutting Den Oever
schutting Heeten
schutting Warffum
schutting Maassluis
schutting Best
schutting Nijverdal