Schutting Bathmen

Op zoek naar een luxe schutting Bathmen? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Bathmen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven medewerkers welke niets anders doen dan het installeren van tuinafscheidingen. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Schutting Bathmen

De houten tuinafscheiding vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Bathmen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Bathmen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bathmen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Bathmen.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Bathmen. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Bathmen plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Bathmen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Muiderberg
schutting Wijk aan Zee
schutting Wervershoof
schutting Winkel
schutting Oostzaan
schutting Muiden
schutting Hilversum
schutting Wijk bij Duurstede
schutting IJsselstein
schutting Rijsoord
schutting Voorthuizen
schutting Avenhorn