Schutting Bathmen

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Bathmen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Bathmen bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Bathmen deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bathmen

Wij werken alleen met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Bathmen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Bathmen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Bathmen.

Tuin schermen Bathmen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Bathmen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Bathmen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Bathmen die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Bathmen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bathmen is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Bathmen. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie adres Bathmen.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Bathmen. Dat was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Bathmen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Bathmen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Bathmen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Bathmen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Bathmen

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Helmond-Dierdonk
schutting Melick
schutting Lekkerkerk
schutting Ruinen
schutting Bennekom
schutting Opperdoes
schutting Losser
schutting Kruiningen
schutting Breukelen
schutting Bocholtz
schutting Ewijk
schutting Ewijk