Schutting Helvoirt

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Helvoirt? Prins schuttingen kan uw schuttingen Helvoirt leveren of installeren de nieuwe schutting Helvoirt vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Helvoirt

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Helvoirt bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Helvoirt gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Helvoirt zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Helvoirt.

Tuinschermen Helvoirt

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Helvoirt

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Helvoirt: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Helvoirt die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Helvoirt.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Helvoirt is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Helvoirt. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Helvoirt? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Helvoirt zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Helvoirt gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Helvoirt

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een betonschutting Helvoirt is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Helvoirt

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eerbeek
schutting Muiderberg
schutting West-Terschelling
schutting Heinenoord
schutting Heteren
schutting Ter Aar
schutting Zevenhuizen
schutting Middelharnis
schutting Vijfhuizen
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Meerkerk
schutting Kessel