Schutting Helvoirt

Op zoek naar een beton schutting bij u in Helvoirt? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding correct monteren. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Helvoirt

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Helvoirt.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Helvoirt is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Helvoirt. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Helvoirt voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Helvoirt bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Helvoirt

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Rilland
schutting Borculo
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Linschoten
schutting Amerongen
schutting Nieuw-Vennep
schutting Bathmen
schutting Weerselo
schutting Goes
schutting Zegveld
schutting Overdinkel
schutting Biddinghuizen