Schutting Zevenhuizen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Zevenhuizen? Wij kunnen de schuttingen Zevenhuizen bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Zevenhuizen bekwaam en snel voor u. Het bouwen van een schuttingen Zevenhuizen kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zevenhuizen

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Zevenhuizen foutloos monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Zevenhuizen.

Tuinschermen Zevenhuizen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Zevenhuizen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Zevenhuizen die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Zevenhuizen.

Een schutting kopen Zevenhuizen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zevenhuizen is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Zevenhuizen. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben wij Zevenhuizen eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Zevenhuizen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Zevenhuizen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Zevenhuizen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Zevenhuizen is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Zevenhuizen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Terneuzen
schutting Alblasserdam
schutting Doorn
schutting Ewijk
schutting Nijmegen
schutting Helmond
schutting Hedel
schutting Tilburg
schutting Dinteloord
schutting Blaricum
schutting Gulpen
schutting Appelscha