Schutting Zevenhuizen

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Zevenhuizen? Prins schuttingen kan de schuttingen Zevenhuizen op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Zevenhuizen vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zevenhuizen

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Zevenhuizen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Zevenhuizen gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Zevenhuizen.

Tuin schermen Zevenhuizen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Zevenhuizen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Zevenhuizen.

Een tuinafscheiding kopen Zevenhuizen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Zevenhuizen is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Zevenhuizen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Zevenhuizen voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Zevenhuizen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Zevenhuizen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zevenhuizen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Zevenhuizen is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Zevenhuizen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijkerk
schutting Helvoirt
schutting Doesburg
schutting Kollum
schutting Hoorn
schutting Balkbrug
schutting Wehl
schutting Luyksgestel
schutting Ochten
schutting Wapenveld
schutting Heinkenszand
schutting Bergambacht