Schutting Zevenhuizen

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Zevenhuizen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de houten schutting perfect monteren. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Zevenhuizen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Zevenhuizen.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Zevenhuizen is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Zevenhuizen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Zevenhuizen? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen in Zevenhuizen. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Zevenhuizen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan kiezen uit meerdere type poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bedum
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Megen
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Ossendrecht
schutting Utrecht
schutting Amersfoort
schutting Baarle-Nassau
schutting Hippolytushoef
schutting Ootmarsum
schutting Valkenswaard
schutting Eijsden