Schutting Bekkerzeel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Bekkerzeel? Wij kunnen uw schutting Bekkerzeel op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Bekkerzeel deskundig en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Bekkerzeel kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bekkerzeel

Wij werken enkel met bedreven personeel die niks anders verrichten dan het zetten van schutting Bekkerzeel. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Bekkerzeel vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting Bekkerzeel zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Bekkerzeel. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Bekkerzeel.

Tuinschermen Bekkerzeel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Bekkerzeel

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Bekkerzeel uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Bekkerzeel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bekkerzeel is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Bekkerzeel die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Bekkerzeel voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Bekkerzeel. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Bekkerzeel. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Bekkerzeel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Bekkerzeel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting Bekkerzeel is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Bekkerzeel

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heesch
schutting Witmarsum
schutting Middelstum
schutting Neede
schutting Blaricum
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Haelen
schutting Veendam
schutting Tollebeek
schutting Nederweert
schutting Warffum
schutting Waardenburg