Schutting Muiderberg

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Muiderberg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Muiderberg

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Muiderberg.

Een erfafscheiding plaatsen in Muiderberg hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Muiderberg is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Muiderberg. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Muiderberg.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Muiderberg. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Muiderberg

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Naaldwijk
schutting Zevenbergen
schutting Haaksbergen
schutting Gasselternijveen
schutting Hulsberg
schutting Loon op Zand
schutting Winterswijk
schutting Haelen
schutting Middelsluis
schutting Meppel
schutting Dalen
schutting Overloon