Schutting Grootebroek

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Grootebroek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Grootebroek. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grootebroek

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Grootebroek. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Grootebroek vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Grootebroek bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Grootebroek. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Grootebroek.

Tuin schermen Grootebroek

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Grootebroek

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Grootebroek: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Grootebroek.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Grootebroek is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Grootebroek die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Grootebroek eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Grootebroek.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Grootebroek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Grootebroek

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Grootebroek. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Grootebroek

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leerdam
schutting Strijen
schutting Deil
schutting Ameide
schutting Lunteren
schutting Weerselo
schutting Holten
schutting Maartensdijk
schutting Klaaswaal
schutting Scherpenisse
schutting Twello
schutting Wanroij