Schutting Grootebroek

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Grootebroek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een perfect eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Grootebroek

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Grootebroek.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Grootebroek is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Grootebroek. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Grootebroek? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Grootebroek zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Grootebroek

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Emmer-Compascuum
schutting Kruisland
schutting Almere-Haven
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Megen
schutting Grootegast
schutting Grijpskerk
schutting Meerkerk
schutting Abbekerk
schutting Deventer
schutting Almelo
schutting Waalre