Schutting Monster

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Monster? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Monster. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Monster

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Monster perfect monteren. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Monster erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Monster.

Tuinschermen Monster

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Monster

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Monster: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Monster.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Monster is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Monster zult tegenkomen voor uw woning in Monster. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Monster eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Monster. Het was nog nooit zo eenvoudig! De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Monster.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Monster.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Monster

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Monster. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Monster heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Monster

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwleusen
schutting Sint Jansteen
schutting Brielle
schutting Boekel
schutting Schijndel
schutting Bathmen
schutting Helvoirt
schutting Westervoort
schutting Benschop
schutting Beesd
schutting Heeze
schutting ‘s-Heerenhoek