Schutting Monster

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Monster? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een correct eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Monster

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding kopen Monster.

Een erfafscheiding plaatsen in Monster hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Monster is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal aantreffen bij u in Monster. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een adres bij u in Monster.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Monster.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Monster

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poort

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit meerdere modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Monster
schutting Puttershoek
schutting Wanssum
schutting Zegge
schutting Bodegraven
schutting Panningen
schutting Loon op Zand
schutting Maasdam
schutting Hank
schutting Ruurlo
schutting Bolsward
schutting Born