Schutting Oelegem

Op zoek naar een hout beton schutting Oelegem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Oelegem. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oelegem

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Oelegem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Oelegem vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Oelegem.

Tuin schermen Oelegem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Oelegem

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oelegem: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Oelegem.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Oelegem is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Oelegem die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres Oelegem.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Oelegem. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Oelegem. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oelegem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oelegem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Oelegem nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Oelegem

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidland
schutting Middelstum
schutting Warmenhuizen
schutting Hapert
schutting Lieshout
schutting Oudewater
schutting Montfoort
schutting Bleiswijk
schutting Diepenheim
schutting Heino
schutting Sprundel
schutting Hedel