Schutting Oelegem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Oelegem? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Oelegem. Het zetten van een een schutting Oelegem kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oelegem

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Oelegem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Oelegem bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Oelegem.

Tuinschermen Oelegem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oelegem

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oelegem: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Oelegem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Oelegem is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Oelegem die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Oelegem? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Oelegem. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Oelegem plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Oelegem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Oelegem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Oelegem. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Oelegem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Oelegem

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit diverse modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zoetermeer
schutting Sint Anthonis
schutting Oeffelt
schutting Woubrugge
schutting Geleen
schutting Nistelrode
schutting Bussum
schutting Houten
schutting Doetinchem
schutting Middelharnis
schutting Dronten
schutting Ulvenhout