Schutting Deil

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Deil? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Deil. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Deil

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Deil foutloos monteren. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Deil vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen Deil. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Deil.

Tuinschermen Deil

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Deil

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Deil die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Deil.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Deil is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Deil. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Deil.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Deil. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Deil. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Deil gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Deil

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Deil. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Deil

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Noordwijkerhout
schutting Cothen
schutting Spakenburg
schutting Puttershoek
schutting Diessen
schutting Horn
schutting Kamperland
schutting Oosterland
schutting Margraten
schutting Tholen
schutting Langenboom
schutting Tegelen