Schutting Deil

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Deil? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting. Het zetten van een schutting bij u in Deil kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de erfafscheiding perfect zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Deil

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie erfafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Deil.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in Deil is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Deil. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben we bij u in Deil voorheen een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Deil.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton Schutting van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Deil

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit meerdere type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuw Bergen
schutting Zeewolde
schutting Odijk
schutting Berghem
schutting Beek
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Noordwijk
schutting Bunschoten
schutting Maastricht
schutting Meteren
schutting Ommen
schutting Beuningen