Schutting Twello

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Twello? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Twello

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Twello.

Een erfafscheiding plaatsen in Twello hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Twello is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Twello. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Twello.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Twello.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Twello

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nijnsel
schutting Nijverdal
schutting Alblasserdam
schutting Simpelveld
schutting Opmeer
schutting Kloosterzande
schutting Edam
schutting Haarlem
schutting Reeuwijk
schutting Monster
schutting Nieuwe Pekela
schutting Baexem