Schutting Twello

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Twello? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Twello. Het zetten van een een schutting Twello kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Twello

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Twello, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Twello bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Twello.

Tuinschermen Twello

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Twello

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Twello uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Twello die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Twello.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Twello is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Twello zult aantreffen voor uw woning in Twello. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Misschien hebben we Twello voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Twello.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Twello van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Twello

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Twello nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Twello heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Twello

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit meerdere type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tiel
schutting Ameide
schutting Arcen
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Asperen
schutting Bedum
schutting Ter Aar
schutting Grootebroek
schutting Ooltgensplaat
schutting Nieuwendijk
schutting Dommelen
schutting Huissen