Schutting Lisp

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Lisp? Wij kunnen uw schuttingen Lisp bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Lisp deskundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lisp

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het bouwen van schutting Lisp. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Lisp.

Tuin schermen Lisp

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Lisp

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Lisp die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Lisp.

Een schutting plaatsen Lisp hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Lisp is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Lisp zal aantreffen voor uw woning in Lisp. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Zoekt u een referentie adres Lisp? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Lisp. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Lisp van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Lisp

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Lisp. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Lisp

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amerongen
schutting Sambeek
schutting Stramproy
schutting Baarn
schutting Dinteloord
schutting Lienden
schutting Wemeldinge
schutting Hoevelaken
schutting Steenderen
schutting Wapenveld
schutting Voorhout
schutting Krimpen aan de Lek