Luxe hout beton schutting

Luxe hout beton schutting

Bent u op zoek naar een luxe hout beton schutting? Wij helpen u graag bij het geven van advies over of het plaatsen van een dergelijke schutting. Een luxe hout beton schutting brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het grote aantal mogelijkheden wat u heeft als u voor een luxe hout beton schutting kiest. U heeft de keuze uit verschillende soorten motief betonplaten (Rots motief, Nostalgie motief, Steen motief, Romeins motief, Elbe motief en Rhein motief). De houten tuinschermen kunnen uitgevoerd worden in 4 verschillende houtsoorten (Nobifix, Bankirai, Douglas, Vuren en Grenen). De betonplaten zijn standaard afgewerkt met een betonnen afdekkap waarop het tuinscherm rust. Hoe ziet uw ideale luxe schutting eruit?

Luxe schutting

luxe schutting

De voordelen van een luxe hout beton schutting

Buiten het feit dat u bij een luxe schutting keuze heeft uit tal van verschillende soorten motief betonplaten en houten tuinschermen, biedt dit type schutting nog een aantal andere voordelen. Zo hebben de houten tuinschermen van een luxe hout beton schutting een natuurlijke uitstraling, die past bij de inrichting van een tuin. Daarbij zorgt het hout voor een warme, gezellige sfeer op het terras. Ook de betonpalen kunnen geleverd worden met een bijpassend motief.

Mocht u de houten tuinschermen of betonpalen niet mooi genoeg vinden, dan kunt u deze van verschillende opties voorzien.  Een V-scherm of een trellis tuinscherm behoord tot de mogelijkheid. Ook kunt u hier klimplanten tegenaan laten groeien, zodat de schutting nog natuurlijker oogt.

Een ander voordeel aan een luxe schutting is de stabiliteit van deze schuttingen. Doordat gebruik gemaakt wordt van betonpalen, gaat de schutting veel langer mee. Bij houten palen kan het hout wat onder de grond zit na verloop van tijd gaan rotten, waardoor u deze na een korte levensduur zal moeten vervangen.

luxe hout beton schutting

De kosten van een luxe hout beton schutting

Een luxe schutting is geheel naar eigen wens samen te stellen, waardoor het lastig is om hier een vast prijskaartje aan te hangen. U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt bij dit type schuttingen! Bovenal staat vast dat wij aantrekkelijk geprijsde schuttingen aanbieden, die een lange levensduur hebben. Wij geven minimaal 10 jaar garantie op onze schuttingen. De goedkoopste uitvoering met Grenen tuinschermen en aan 1 kant het beton motief kost €115,00 per strekkende meter inclusief btw en montage!

Laat uw luxe hout beton schutting plaatsen door een specialist!

Wij helpen u graag bij het plaatsen van een luxe beton hout schutting rond een terras of bij de grenzen van uw tuin. Daarbij kunnen we u advies geven over de mogelijkheden die u heeft bij het samenstellen van een schutting. Wilt u een simpel model schutting, of geeft u juist de voorkeur aan een luxe beton hout schutting met vele opties? Wij helpen u graag op weg bij het samenstellen van een geschikte schutting!

 

Neem ook eens een kijkje bij onze betonschuttingen en beton hout schuttingen!

Luxe beton hout schutting ELBE motief!

Hout beton schutting luxe STEEN motief!

Luxe beton hout schutting NOSTALGIE motief!