Schutting Gotem

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Gotem? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Gotem. Het plaatsen van een tuinafscheiding Gotem kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinafscheidingen plaatsen kunnen de schutting perfect monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. Wij plaatsen uw tuinafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Gotem

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Gotem.

Een schutting plaatsen Gotem hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gotem is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding zult tegenkomen Gotem. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres Gotem.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Gotem.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Gotem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Oeffelt
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting De Lier
schutting Hoorn
schutting Langenboom
schutting Panningen
schutting Wanssum
schutting Neede
schutting Petten
schutting Zevenhuizen
schutting Amersfoort
schutting Liessel