Schutting Gotem

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Gotem? Prins schuttingen kan de schuttingen Gotem bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Gotem vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gotem

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Gotem bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Gotem erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Gotem zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Gotem. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Gotem.

Tuinschermen Gotem

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Gotem

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Gotem: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Gotem.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gotem is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Gotem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Gotem.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Gotem zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Gotem van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Gotem

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Gotem. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Gotem

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berghem
schutting Steenwijk
schutting Ten Boer
schutting Horn
schutting Ossendrecht
schutting Sittard
schutting Zuid-Beijerland
schutting Brakel
schutting Born
schutting Epe
schutting Hilvarenbeek
schutting Zwammerdam