Schutting Gotem

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Gotem? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Gotem. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gotem

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel welke niks anders doen dan het plaatsen van schutting Gotem. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Gotem zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Gotem.

Tuin schermen Gotem

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Gotem

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Gotem uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Gotem.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Gotem is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Gotem die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Gotem voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Gotem zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton tuinschutting Gotem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Gotem

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting Gotem is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Gotem

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gasselternijveen
schutting Sommelsdijk
schutting Overloon
schutting Schimmert
schutting Poeldijk
schutting Ede
schutting Zwanenburg
schutting Malden
schutting Maasdijk
schutting Megen
schutting Montfort
schutting Zwartemeer