Schutting Steenokkerzeel

Op zoek naar een luxe schutting Steenokkerzeel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Steenokkerzeel. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Steenokkerzeel

Wij werken enkel met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Steenokkerzeel. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Steenokkerzeel vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Steenokkerzeel zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Steenokkerzeel.

Tuinschermen Steenokkerzeel

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Steenokkerzeel

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Steenokkerzeel uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Steenokkerzeel die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Steenokkerzeel.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Steenokkerzeel is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al snel een tuinschutting Steenokkerzeel die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Steenokkerzeel eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Steenokkerzeel. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Steenokkerzeel zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Steenokkerzeel van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Steenokkerzeel

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Steenokkerzeel. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Steenokkerzeel

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bunnik
schutting Asten
schutting Helmond Brandevoort
schutting Lichtenvoorde
schutting Appingedam
schutting Zwaagwesteinde
schutting Beesel
schutting Ter Aar
schutting Hedel
schutting Aduard
schutting Overloon
schutting Zwanenburg