Schutting Aalburg

Op zoek naar luxe schuttingen bij u in Aalburg? Prins schuttingen kan het op locatie brengen of plaatst uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Aalburg

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze categorie schuttingen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

schutting Aalburg

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout betonschutting: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Aalburg

Erfafscheiding kopen Aalburg.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Aalburg is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Aalburg.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Aalburg plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Tuinschutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe tuinschutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Aalburg

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Maurik
schutting Vollenhove
schutting Grou
schutting Maastricht
schutting Bergen op Zoom
schutting Wamel
schutting Oosterwolde
schutting Brielle
schutting Lekkerkerk
schutting Oudehaske
schutting Heerde
schutting Hardenberg