Schutting Aalburg

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Aalburg? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Aalburg. Het monteren van een schuttingen Aalburg kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aalburg

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Aalburg, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Aalburg erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type schutting. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Aalburg bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Aalburg. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Aalburg.

Tuin schermen Aalburg

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Aalburg

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Aalburg: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Aalburg.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Aalburg is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een schutting Aalburg die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Aalburg? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Aalburg bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Aalburg van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Aalburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Aalburg nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Aalburg

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tolkamer
schutting Hoogeveen
schutting Zegveld
schutting Vaals
schutting Zeeland
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Roelofsarendsveen
schutting Venray
schutting Arkel
schutting Gameren
schutting Winterswijk
schutting Sint Odiliënberg