Schutting Nieuwerkerken

Op zoek naar een moderne schutting Nieuwerkerken? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Nieuwerkerken. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwerkerken

Wij werken enkel met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Nieuwerkerken. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Nieuwerkerken bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Nieuwerkerken. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Nieuwerkerken.

Tuinschermen Nieuwerkerken

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Nieuwerkerken

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Nieuwerkerken uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Nieuwerkerken die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Nieuwerkerken.

Een tuinafscheiding plaatsen Nieuwerkerken hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Nieuwerkerken is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Nieuwerkerken die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Nieuwerkerken? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Nieuwerkerken. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Nieuwerkerken plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Nieuwerkerken van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Nieuwerkerken

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Nieuwerkerken niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Nieuwerkerken

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reuver
schutting Mijnsheerenland
schutting Numansdorp
schutting Zelhem
schutting Zwanenburg
schutting Nieuwegein
schutting Oude Wetering
schutting Vledder
schutting Noordwijk
schutting Benschop
schutting Arcen
schutting Bakkeveen