Schutting Pijnacker

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Pijnacker? Prins schuttingen kan uw schuttingen Pijnacker bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Pijnacker vakkundig en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Pijnacker kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Pijnacker

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Pijnacker correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Pijnacker zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Pijnacker.

Tuin schermen Pijnacker

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Pijnacker

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Pijnacker.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Pijnacker is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Pijnacker zult aantreffen voor uw woning in Pijnacker. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben wij Pijnacker eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Pijnacker. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Pijnacker gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Pijnacker

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Pijnacker is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Pijnacker

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boekel
schutting Rijswijk
schutting Berlikum
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Wijchen
schutting Buitenpost
schutting Helmond-Dierdonk
schutting ’s Gravenmoer
schutting Woudenberg
schutting Benthuizen
schutting Spaubeek
schutting Joure