Schutting Pijnacker

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Pijnacker? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Pijnacker. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Pijnacker

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Pijnacker bent u zeker van een correct resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Pijnacker gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Pijnacker.

Tuinschermen Pijnacker

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Pijnacker

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Pijnacker.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Pijnacker is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Pijnacker. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Pijnacker voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Pijnacker.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Pijnacker van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Pijnacker

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Pijnacker is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Pijnacker

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Afferden
schutting Nieuw-Vennep
schutting Deil
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Oenkerk
schutting Schaijk
schutting Losser
schutting Rhenen
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Cuijk
schutting Raalte