Schutting Pijnacker

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Pijnacker? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Pijnacker

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting kopen Pijnacker.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Pijnacker is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Pijnacker. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres bij u in Pijnacker.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Pijnacker bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Pijnacker

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Beek
schutting Heiloo
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Sint Odiliënberg
schutting IJmond
schutting Beesel
schutting Nieuwkuijk
schutting Sluis
schutting Haastrecht
schutting Megen
schutting Oude Pekela
schutting Malden