Schutting Eefde

Op zoek naar een hout beton schutting Eefde? Prins schuttingen kan de schutting Eefde leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Eefde deskundig en vlot voor u. Het zetten van een schuttingen Eefde kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eefde

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke niets anders doen dan het plaatsen van schutting Eefde. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Eefde gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Eefde bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Eefde. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Eefde.

Tuin schermen Eefde

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Eefde

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Eefde.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Eefde is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Eefde die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Eefde eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Eefde. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Eefde.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Eefde gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Eefde

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Eefde nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Eefde

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoorl
schutting Voorhout
schutting Stiens
schutting Borne
schutting Heerhugowaard
schutting Groenlo
schutting Wezep
schutting Kruisland
schutting Axel
schutting Deventer
schutting Wagenberg
schutting Huissen