Schutting Eefde

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting in Eefde? Wij kunnen de schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Eefde

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Eefde.

Een schutting kopen in Eefde hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Eefde is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Eefde. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Eefde? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Eefde.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Eefde

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sint Annaparochie
schutting Bosschenhoofd
schutting Den Oever
schutting Bunschoten
schutting Gameren
schutting Neede
schutting Dommelen
schutting Driemond
schutting Borne
schutting Ooltgensplaat
schutting Hoorn
schutting Borculo