Schutting Huldenberg

Rond aan het kijken voor een beton schutting Huldenberg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Huldenberg. Het bouwen van een een schutting Huldenberg kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Huldenberg

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Huldenberg, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Huldenberg erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Huldenberg bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen Huldenberg. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Huldenberg.

Tuinschermen Huldenberg

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Huldenberg

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Huldenberg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Huldenberg is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Huldenberg die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Huldenberg? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Huldenberg plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Huldenberg.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Huldenberg

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Huldenberg nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Huldenberg

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breukelen
schutting Oostzaan
schutting Nederhorst
schutting Tubbergen
schutting Leunen
schutting De Lier
schutting Delden
schutting Baarlo
schutting Uithuizermeeden
schutting Neer
schutting Rhoon
schutting Heeswijk-Dinther