Schutting Huldenberg

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Huldenberg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Huldenberg. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Huldenberg

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Huldenberg, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen Huldenberg bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Huldenberg. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Huldenberg.

Tuinschermen Huldenberg

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Huldenberg

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Huldenberg.

Een schutting kopen Huldenberg hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Huldenberg is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Huldenberg zult aantreffen voor uw woning in Huldenberg. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Huldenberg voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Huldenberg. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Huldenberg.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Huldenberg

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Huldenberg nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Huldenberg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Huldenberg

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit diverse soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bovenkarspel
schutting Beerta
schutting Eibergen
schutting Barneveld
schutting Driemond
schutting Schipluiden
schutting Zuidwolde
schutting Olst
schutting Andelst
schutting Afferden
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Ter Aar