Schutting Nijkerkerveen

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Nijkerkerveen? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het monteren van een schutting bij u in Nijkerkerveen kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen bouwen kunnen de schutting correct zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Nijkerkerveen

De houten schutting vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Nijkerkerveen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Nijkerkerveen is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Nijkerkerveen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Nijkerkerveen voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Nijkerkerveen. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Nijkerkerveen. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Nijkerkerveen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bilthoven
schutting Heel
schutting Emmen
schutting Etten-Leur
schutting Berg
schutting Budel
schutting Harmelen
schutting Schimmert
schutting Angerlo
schutting Volendam
schutting Etten-Leur
schutting Epe