Schutting Hardegarijp

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Hardegarijp? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding correct zetten. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Hardegarijp

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor deze soort schutting. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze categorie erfafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Hardegarijp.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Hardegarijp is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben we bij u in Hardegarijp eerder een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Hardegarijp.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Hardegarijp

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wijhe
schutting Soerendonk
schutting Holwerd
schutting Jubbega
schutting Andijk
schutting Arkel
schutting Voorthuizen
schutting Boshoven
schutting Ruinerwold
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Nijmegen
schutting Meerssen