Schutting Tervuren

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Tervuren? Prins schuttingen kan uw schuttingen Tervuren bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Tervuren bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tervuren

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Tervuren bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schutting Tervuren vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Tervuren bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Tervuren.

Tuin schermen Tervuren

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Tervuren

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Tervuren.

Een schutting kopen Tervuren hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Tervuren is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Tervuren. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Tervuren? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Tervuren. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die we zetten Tervuren. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Tervuren gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Tervuren

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Tervuren is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Tervuren

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kollum
schutting Andelst
schutting Beilen
schutting Noordwijk
schutting Tricht
schutting Zundert
schutting Nieuw Bergen
schutting Waardenburg
schutting Eelde
schutting Schaijk
schutting Wommels
schutting Helmond