Schutting Tervuren

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Tervuren? Prins schuttingen kan uw schuttingen Tervuren leveren of installeren de nieuwe schuttingen Tervuren deskundig en vlug voor u. Het bouwen van een schuttingen Tervuren kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tervuren

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Tervuren foutloos plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Tervuren. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Tervuren.

Tuin schermen Tervuren

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Tervuren

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Tervuren.

Een tuinafscheiding plaatsen Tervuren hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Tervuren is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Tervuren zal tegenkomen voor uw woning in Tervuren. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Tervuren? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we zetten Tervuren. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Tervuren gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Tervuren

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Tervuren niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Tervuren

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beerta
schutting Rockanje
schutting Gasselternijveen
schutting Rijen
schutting Haelen
schutting Bleskensgraaf
schutting Wijlre
schutting Meteren
schutting Tubbergen
schutting Groet
schutting Goes
schutting Groningen