Schutting Melick

Op zoek naar een luxe schutting Melick? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Melick. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Melick

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Melick. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Melick erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Melick. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Melick.

Tuin schermen Melick

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Melick

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Melick: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Melick die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Melick.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Melick is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Melick die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Melick? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Melick. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Melick zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting Melick gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Melick

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Melick. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Melick heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Melick

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Halsteren
schutting Berlicum
schutting Milheeze
schutting Heel
schutting Klaaswaal
schutting Opheusden
schutting Balkbrug
schutting Werkhoven
schutting De Wijk
schutting Sevenum
schutting Houten
schutting Lemmer