Schutting Melick

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Melick? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Melick kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Melick

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding kopen Melick.

Een schutting plaatsen in Melick hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Melick is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Melick eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Melick.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Melick

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heerde
schutting Steenwijk
schutting Zegge
schutting Tegelen
schutting Midwoud
schutting Ooij
schutting Arnhem
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Loon op Zand
schutting Wanssum
schutting Kampen
schutting Edam