Schutting Klimmen

Op zoek naar een beton schutting Klimmen? Prins schuttingen kan de schuttingen Klimmen op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Klimmen vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Klimmen kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Klimmen

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Klimmen foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Klimmen erg gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Klimmen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Klimmen.

Tuinschermen Klimmen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Klimmen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Klimmen: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Klimmen die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Klimmen.

Een tuinafscheiding kopen Klimmen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Klimmen is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Klimmen zal aantreffen voor uw woning in Klimmen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin Klimmen.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Klimmen.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Klimmen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Klimmen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Klimmen is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Klimmen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Klimmen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bennebroek
schutting Leusden
schutting West-Terschelling
schutting Goes
schutting Hoevelaken
schutting Kerkdriel
schutting Heteren
schutting Sleen
schutting Sluis
schutting Langeraar
schutting Twello
schutting Streefkerk