Schutting Klimmen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Klimmen? Prins schuttingen kan de schutting Klimmen leveren of monteren de nieuwe schuttingen Klimmen vakkundig en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Klimmen

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Klimmen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Klimmen gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Klimmen.

Tuinschermen Klimmen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Klimmen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Klimmen.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Klimmen is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting Klimmen die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Klimmen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Klimmen.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Klimmen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Klimmen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Klimmen niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Klimmen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Klimmen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Udenhout
schutting Leek
schutting Renkum
schutting Hulsen
schutting Herkenbosch
schutting Leusden
schutting IJmond
schutting Norg
schutting Raalte
schutting Waalwijk
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Vaals