Schutting Klimmen

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Klimmen? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Klimmen

De houten schutting gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding kopen Klimmen.

Een schutting kopen in Klimmen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Klimmen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Klimmen.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Klimmen. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Klimmen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zevenaar
schutting Anna-Paulowna
schutting Heerjansdam
schutting Gouda
schutting Roden
schutting Moerkapelle
schutting Haarlem
schutting Roggel
schutting Waardenburg
schutting Zaltbommel
schutting Neede
schutting Beesel