Schutting Kerkom

Op zoek naar een luxe schutting Kerkom? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Kerkom. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe tuinafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een perfect resultaat met goede garanties. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Schutting Kerkom

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Kerkom zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Kerkom. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Kerkom.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kerkom is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen Kerkom. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Kerkom? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Kerkom. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Kerkom

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verschillende type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lochem
schutting Bathmen
schutting Appingedam
schutting Lopik
schutting Heteren
schutting Nibbixwoud
schutting Vorden
schutting Nieuwleusen
schutting Aalsmeer
schutting Angerlo
schutting Nuland
schutting Panningen