Schutting Kerkom

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Kerkom? Wij kunnen de schuttingen Kerkom op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Kerkom vakkundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kerkom

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Kerkom bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Kerkom zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Kerkom. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Kerkom.

Tuin schermen Kerkom

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Kerkom

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Kerkom.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kerkom is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Kerkom zal vinden voor uw woning in Kerkom. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben we Kerkom eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Kerkom.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Kerkom van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Kerkom

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Kerkom. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Kerkom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Kerkom

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Denekamp
schutting Zandvoort
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Dalfsen
schutting Groesbeek
schutting Haps
schutting Tubbergen
schutting Berlikum
schutting Lonneker
schutting Moordrecht
schutting Hulst
schutting Koewacht