Schutting Goetsenhoven

Rond aan het kijken voor een luxe tuinafscheiding Goetsenhoven? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Goetsenhoven. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding perfect plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Schutting Goetsenhoven

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Goetsenhoven bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen Goetsenhoven. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinafscheiding plaatsen Goetsenhoven.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Goetsenhoven is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Goetsenhoven. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een tuin Goetsenhoven.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Goetsenhoven bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Goetsenhoven

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hengelo
schutting Made
schutting Haarlem
schutting Kruiningen
schutting Nuland
schutting Zutphen
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Hoofddorp
schutting Genemuiden
schutting Brakel
schutting Aarle-Rixtel
schutting Doorwerth