Schutting Goetsenhoven

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Goetsenhoven? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Goetsenhoven. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Goetsenhoven

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel welke niets anders verrichten dan het installeren van schuttingen Goetsenhoven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Goetsenhoven vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Goetsenhoven. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Goetsenhoven.

Tuin schermen Goetsenhoven

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Goetsenhoven

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Goetsenhoven die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Goetsenhoven.

Een schutting plaatsen Goetsenhoven hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Goetsenhoven is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Goetsenhoven. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Goetsenhoven? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Goetsenhoven zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Goetsenhoven van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Goetsenhoven

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Goetsenhoven is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Goetsenhoven

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tilburg
schutting Etten-Leur
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Denekamp
schutting Zuidland
schutting Westervoort
schutting Heusden
schutting Heinenoord
schutting Beemster
schutting Uddel
schutting Meerlo
schutting Vijfhuizen