Schutting Goetsenhoven

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Goetsenhoven? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Goetsenhoven. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Goetsenhoven

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Goetsenhoven bent u zeker van een perfect eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Goetsenhoven. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Goetsenhoven.

Tuin schermen Goetsenhoven

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Goetsenhoven

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Goetsenhoven.

Een tuinafscheiding kopen Goetsenhoven hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Goetsenhoven is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Goetsenhoven zult vinden voor uw woning in Goetsenhoven. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Goetsenhoven? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Goetsenhoven bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Goetsenhoven van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Goetsenhoven

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Goetsenhoven nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Goetsenhoven

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oudehaske
schutting Nieuwkoop
schutting Krabbendijke
schutting Warffum
schutting Varsseveld
schutting Lexmond
schutting Odoorn
schutting Margraten
schutting Weerselo
schutting Waardenburg
schutting Oosthuizen
schutting Borgharen