Schutting Sint-Oedenrode

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Sint-Oedenrode? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding perfect plaatsen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Sint-Oedenrode

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sint-Oedenrode.

Een schutting plaatsen in Sint-Oedenrode hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Sint-Oedenrode is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Sint-Oedenrode.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Sint-Oedenrode.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Sint-Oedenrode

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Leens
schutting Kapelle
schutting Vroomshoop
schutting Raamsdonk
schutting Liempde
schutting Hedel
schutting Drunen
schutting Berg
schutting Asperen
schutting Wierden
schutting Tweede Exloërmond
schutting Heerlen