Schutting Vissenaken

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Vissenaken? Prins schuttingen kan de schuttingen Vissenaken op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Vissenaken vakbekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vissenaken

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Vissenaken, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Vissenaken vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Vissenaken zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Vissenaken. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Vissenaken.

Tuinschermen Vissenaken

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vissenaken

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Vissenaken.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vissenaken is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Vissenaken zal vinden voor uw woning in Vissenaken. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Vissenaken.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Vissenaken.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Vissenaken gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vissenaken

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Vissenaken niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Vissenaken heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Vissenaken

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwkuijk
schutting Vaassen
schutting Bruinisse
schutting Nistelrode
schutting Deest
schutting Melick
schutting Neer
schutting Berghem
schutting Erp
schutting Oostrum
schutting Kerkrade
schutting Son