Schutting Pellenberg

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Pellenberg? Prins schuttingen kan de schutting Pellenberg leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Pellenberg vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Pellenberg

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Pellenberg, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Pellenberg erg gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Pellenberg bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Pellenberg.

Tuinschermen Pellenberg

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Pellenberg

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Pellenberg.

Een tuinafscheiding kopen Pellenberg hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Pellenberg is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Pellenberg. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Pellenberg eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Pellenberg plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Pellenberg.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Pellenberg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Pellenberg. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Pellenberg

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wezep
schutting Stolwijk
schutting Amersfoort
schutting Zundert
schutting Geldermalsen
schutting Dokkum
schutting Erica
schutting Streefkerk
schutting Balkbrug
schutting Zwolle
schutting Boekel
schutting Halfweg