Schutting Zundert

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Zundert? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het installeren van erfafscheidingen. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Zundert

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Zundert.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Zundert is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in Zundert. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Zundert? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Zundert. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Zundert

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nieuwkoop
schutting Middelbeers
schutting Mijnsheerenland
schutting Oosterhout
schutting Huister Heide
schutting Rotterdam
schutting Goedereede
schutting Kamerik
schutting Ooij
schutting Arnemuiden
schutting Baexem
schutting Haalderen