Schutting Zundert

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Zundert? Prins schuttingen kan uw schutting Zundert op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Zundert bekwaam en vlot voor u. Het monteren van een schuttingen Zundert kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zundert

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Zundert foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting Zundert zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Zundert.

Tuinschermen Zundert

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Zundert

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Zundert uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Zundert.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zundert is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Zundert zult tegenkomen voor uw woning in Zundert. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Zundert? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Zundert. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Zundert.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Zundert van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Zundert

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Zundert. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zundert heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zundert

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Poeldijk
schutting Lisse
schutting Oud-Vossemeer
schutting Sittard
schutting Hellendoorn
schutting Diever
schutting Schinnen
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Hoevelaken
schutting Hoofddorp
schutting Oostburg
schutting Westervoort