Schutting Nijkerk

Op zoek naar een hout beton schutting Nijkerk? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Nijkerk. Het plaatsen van een een schutting Nijkerk kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nijkerk

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Nijkerk bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Nijkerk erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Nijkerk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Nijkerk. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Nijkerk.

Tuin schermen Nijkerk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Nijkerk

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Nijkerk die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Nijkerk.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Nijkerk is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Nijkerk. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Nijkerk voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Nijkerk bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Nijkerk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Nijkerk

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Nijkerk. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Nijkerk

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veendam
schutting Giessen
schutting Laren
schutting Nagele
schutting Oirschot
schutting Uithuizen
schutting Heerde
schutting Oostrum
schutting Koudekerke
schutting Bodegraven
schutting ’t Veld
schutting Nieuwleusen