Schutting Nijkerk

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Nijkerk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Nijkerk. Het monteren van een een schutting Nijkerk kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nijkerk

Wij werken alleen met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Nijkerk. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Nijkerk gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Nijkerk bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Nijkerk.

Tuinschermen Nijkerk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Nijkerk

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Nijkerk.

Een schutting plaatsen Nijkerk hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Nijkerk is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Nijkerk die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Nijkerk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Nijkerk.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Nijkerk van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Nijkerk

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Nijkerk is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Nijkerk

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Druten
schutting Steenbergen
schutting Wijchen
schutting Lemelerveld
schutting Helmond Brandevoort
schutting Voorhout
schutting Engelen
schutting Leersum
schutting Lith
schutting Born
schutting Hoogwoud
schutting Arcen