Schutting Tricht

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Tricht? Wij kunnen de schutting Tricht bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Tricht vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tricht

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Tricht, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Tricht vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen Tricht. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Tricht.

Tuinschermen Tricht

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Tricht

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Tricht.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Tricht is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Tricht zult vinden voor uw woning in Tricht. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Tricht eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Tricht. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Tricht zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Tricht.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Tricht

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Tricht is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Tricht

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oldenzaal
schutting Geervliet
schutting Leuth
schutting Hilvarenbeek
schutting Malden
schutting De Zilk
schutting Heerjansdam
schutting Borgharen
schutting Aalten
schutting Grootegast
schutting Ten Boer
schutting Leiden