Schutting Tricht

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting in Tricht? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Tricht kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van erfafscheidingen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin meestal afwijkend zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Tricht

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Tricht.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw huis in Tricht is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Tricht. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we bij u in Tricht voorheen een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren in Tricht. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Tricht

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hardenberg
schutting Egmond aan Zee
schutting Blijham
schutting Waardenburg
schutting Limbricht
schutting Eelde
schutting Buitenpost
schutting Cothen
schutting Engelen
schutting Terneuzen
schutting Rijsbergen
schutting Haarlem