Schutting Opoeteren

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Opoeteren? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Opoeteren. Het zetten van een schutting Opoeteren kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Schutting Opoeteren

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Opoeteren bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Opoeteren.

Een tuinafscheiding kopen Opoeteren hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Opoeteren is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw huis Opoeteren. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Opoeteren.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Opoeteren zetten:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Opoeteren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Doetinchem
schutting Cadier en Keer
schutting Aalsmeer
schutting Wagenborgen
schutting Biezelinge
schutting Bovenkarspel
schutting Almere
schutting Brakel
schutting Renkum
schutting Doetinchem
schutting Almere
schutting Almelo