Schutting Opoeteren

Op zoek naar een nieuwe schutting Opoeteren? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Opoeteren. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opoeteren

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Opoeteren, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Opoeteren.

Tuin schermen Opoeteren

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Opoeteren

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Opoeteren.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Opoeteren is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Opoeteren zal vinden voor uw woning in Opoeteren. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres Opoeteren.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Opoeteren. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Opoeteren bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Opoeteren.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Opoeteren

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Opoeteren niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Opoeteren

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vledder
schutting Terneuzen
schutting Sittard
schutting Odijk
schutting Egmond aan Zee
schutting Klimmen
schutting Uithuizermeeden
schutting Almere
schutting Rijswijk
schutting Stiens
schutting Heijen
schutting Hengelo