Schutting Son

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Son? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Son. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Son

We werken uitsluitend met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Son. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen Son bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Son.

Tuin schermen Son

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Son

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Son uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Son die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Son.

Een schutting plaatsen Son hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Son is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Son. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Son eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Son. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Son van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Son

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Son is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Son heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Son

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waspik
schutting Leusden
schutting Wassenaar
schutting Heerlen
schutting Riel
schutting Udenhout
schutting Zuidhorn
schutting Roelofsarendsveen
schutting Heeten
schutting Kwintsheul
schutting Marknesse
schutting Deventer