Schutting Son

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Son? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Son kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Son

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Son.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Son is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Son voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Son. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Son zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Son

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Mook
schutting Hippolytushoef
schutting Emmeloord
schutting Reuver
schutting Oudewater
schutting Valkenswaard
schutting Valkenburg
schutting Zuidhorn
schutting Hollandscheveld
schutting Werkendam
schutting Vlijmen
schutting Dongen