Schutting Baarle-Nassau

Op zoek naar een moderne schutting Baarle-Nassau? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Baarle-Nassau. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baarle-Nassau

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Baarle-Nassau bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Baarle-Nassau erg gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Baarle-Nassau. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Baarle-Nassau.

Tuin schermen Baarle-Nassau

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Baarle-Nassau

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Baarle-Nassau uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Baarle-Nassau: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Baarle-Nassau.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Baarle-Nassau is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Baarle-Nassau zal aantreffen voor uw woning in Baarle-Nassau. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Baarle-Nassau? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Baarle-Nassau zetten:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Baarle-Nassau van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Baarle-Nassau

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Baarle-Nassau nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Baarle-Nassau

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit meerdere soorten poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almkerk
schutting Erica
schutting Ittervoort
schutting Wapenveld
schutting Gendt
schutting Huijbergen
schutting Gramsbergen
schutting Gouda
schutting Molenhoek
schutting Loppersum
schutting Wijchen
schutting Enschede