Schutting Baarle-Nassau

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Baarle-Nassau? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Baarle-Nassau kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Baarle-Nassau

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Baarle-Nassau.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Baarle-Nassau is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Baarle-Nassau. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een tuin bij u in Baarle-Nassau.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Baarle-Nassau.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Baarle-Nassau

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nunspeet
schutting Valkenswaard
schutting Sittard
schutting Beuningen
schutting Delden
schutting Oude-Tonge
schutting Nuth
schutting Ederveen
schutting Hoevelaken
schutting Roggel
schutting Onstwedde
schutting Gorssel