Schutting Baarle-Nassau

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Baarle-Nassau? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Baarle-Nassau. Het bouwen van een schuttingen Baarle-Nassau kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baarle-Nassau

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Baarle-Nassau perfect zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Baarle-Nassau gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Baarle-Nassau bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Baarle-Nassau.

Tuin schermen Baarle-Nassau

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Baarle-Nassau

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Baarle-Nassau: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Baarle-Nassau die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Baarle-Nassau.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Baarle-Nassau is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Baarle-Nassau die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben we Baarle-Nassau eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Baarle-Nassau.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Baarle-Nassau van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Baarle-Nassau

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Baarle-Nassau is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Baarle-Nassau

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langenboom
schutting Houten
schutting Eijsden
schutting Groenlo
schutting Maasdijk
schutting Ter Heijde
schutting Hulst
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Baexem
schutting Vollenhove
schutting Barendrecht
schutting Maarn