Schutting Zelhem

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Zelhem? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Zelhem

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie erfafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Zelhem.

Een erfafscheiding plaatsen in Zelhem hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Zelhem is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Zelhem. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een tuin bij u in Zelhem.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen in Zelhem. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Zelhem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kruisland
schutting Maasdam
schutting Bergschenhoek
schutting Oosterwolde
schutting Reuver
schutting Tricht
schutting Dommelen
schutting Amerongen
schutting Bergambacht
schutting Monster
schutting Lobith
schutting Eerbeek