Schutting Zelhem

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Zelhem? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Zelhem. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zelhem

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Zelhem correct monteren. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Zelhem vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Zelhem zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Zelhem. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Zelhem.

Tuinschermen Zelhem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Zelhem

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Zelhem: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Zelhem die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Zelhem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zelhem is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Zelhem die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben wij Zelhem eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Zelhem. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Zelhem.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Zelhem

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Zelhem niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zelhem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Zelhem

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bleskensgraaf
schutting Leeuwarden
schutting Westkapelle
schutting Sint Anthonis
schutting Vledder
schutting Twello
schutting Opmeer
schutting Vroomshoop
schutting Vogelwaarde
schutting Made
schutting Schinveld
schutting Boxmeer