Schutting Zelhem

Op zoek naar een luxe schutting Zelhem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Zelhem. Het bouwen van een schuttingen Zelhem kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zelhem

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Zelhem foutloos monteren. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Zelhem vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Zelhem zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Zelhem.

Tuin schermen Zelhem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Zelhem

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zelhem: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Zelhem.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Zelhem is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Zelhem die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Zelhem voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Zelhem.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Zelhem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Zelhem

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Zelhem is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Zelhem

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gemert
schutting Groet
schutting Nijeveen
schutting Waddinxveen
schutting Hapert
schutting Midwoud
schutting Udenhout
schutting Krabbendijke
schutting Ammerstol
schutting Schijndel
schutting Hollandscheveld
schutting Lienden